PETRA JORDANIEN TUR (7 dagar – 6 nätter)

Utforska Jordaniens berömda juvel, Petra, och upplev de mest spännande destinationer i Jordanien under en vecka.

Denna Petra tur kommer att täcka Petra, Wadi Rum, Döda Havet, Jerash, Amman, Ajloun, Karak, Dana, Madaba, och Mount Nebo.

Den här turen tar dig 2 000 år tillbaka i tiden, en resa som utforskar staden Petra, huvudstaden för Nabatéerna och bevittna den förvånansvärda antika civilisationen som har huggit ut denna stad i sidan av berget, som idag är en del av de Sju Av Världens Underverk.

Ett besök av den norra delen av Jordanien Gerasa (Jerash) gömd i århundraden under sanden, som har klarade sig och breder ut sig framför dig och du kan promenera på gatorna som omges av pelare och fantastiska tempel, och mycket mer som Jordanien kan erbjuda dig på en vecka.

Klicka gärna på valfri dag i programmet nedan för mer information! 

Tour Itinerary: 


För att skicka oss en Pris förfrågan, behöver du endast ett par minuter för att fylla i formuläret nedan och inom 24 timmar så kommer du att få ett förslag utan förbindelse. När du har skickat formuläret så kommer du genast få en kopia av din egen EMAIL förfrågan och om du av någon anledning inte får den till din inkorg, föreslår vi att du kollar din skräpkorg och om du har fyllt i korrekt e-mail adress, annars kan du kontakta oss på [email protected] så återkopplar vi till dig.

 

Personlig information
Tur information